tiistai 26. huhtikuuta 2016

Viime sunnuntai käsityö- ja taitopäivä

Viime suununtaina kerhomme vietti päivän Kouvolan museokorttelin vieraana vuotuisessa käsityö- ja taitopäivässä. Pari viikkoa suunnittelua, päivä näyttelyn pystytyssä ja hauska päivä harrastuksen esittelyä vierailijoille. Saimme ystävällisesti vierailla entisöintivertsas J. Kankaan tiloissa tätä tilaisuutta varten.

Esillelaittajia olivat Maarit, Liisa, Elisa, Sirpa, Heidi, Tanja, Tarja ja minä. Tavaraa oli laidasta laitaan esillä ja meillä oli myös pieni työpiste, jossa esittelimme harrastuksen materiaaleja. Laitoimme esiin myös pienen puotipöydän.

Kävijöitä meidän huoneessamme kävi 176 ja vieraskirjaan puumerkin jätti 49 kävijää. Saimme varmasti jopa pari uutta kerhoilijaa.

Vähän yleiskuvaa huoneesta.

Näyttelyosuus. Kerhossamme olemme tehneet nyt muutamaan otteeseen Maria Malmströmin ohjeilla minejä, joten laitoimme niitä yhdessä esille ja avasimme kirjoista ohjeet näkyville.

Sielläpä minun noidanmökkini, Sirpan reki, kerhon bikineitä, elisan talli, Tarjan kelkkoja ja suksia sekä Maaritin puutarhaboxi seinällä.

Liisan huvimaja, kukkamaja, mummo ja moottoripyörmies, minun kuistini lyhdyssä, kerhon kottikärryt, ämpärit ja kastelukannut (niistä lisää myöhemmin). Liisan jouluboxi oikealla.

Maaritin Country Home, Heidin pupunhäkki, Tanjan leikkimökki, Sirpan balettistudio seka heppatytön huone. Heidin eteisboxi, Maaritin pääsiäisboxi ja miun ompeluhuone (josta lisää myöhemmin).

Entisöintiverstas sijaitsi veturimiehenraitilla ja kävijöitä ohjasimme tälle pienelle tielle selkeillä ständeillä :)

Talon eteen laitoimme kerhomme talokyltin.


Ja tässä vähän puotipöytää. Kerholaisiamme lähtee myymään taas tuleville Lahden miniatyyrimarkkinoille.

Vaikka tässä olikin kuva pläjäys niin lisää kuvia löytyy kerhomme facebook sivuilta ihan tapahtuman omasta kansiosta.

Sekä omalta facebook sivultani.

Kiitos kaikille kävijöille!



tiistai 12. huhtikuuta 2016

Huomenna taas kerhoillaan!

Huomenna kokoontuu taas Kouvolan nukkekotiharrastajat. Uutena tapaamispaikkana on museokorttelin entinen apteekkimuseo, jossa nykyään toimii valokuvaamo Studio Ullakko.

Kerhoon voi vielä ilmoittautua mukaan tämän postauksen kommenteissa tai facebookin sivuilla. Kerho kokoontuu klo 15-20. Ilmoittautumisen yhteydessä saa sitten tarkemmat saapumisohjeet :)



Aihe pyörii edelleen kevään ymärillä ja päätimme kokeilla Maria Malmströmin lapion ohjetta kirjasta Nukkekoti Väinölän vuosi. Lisäksi löytyy kottikärryjen ohjetta, josta katsomaan mitä syntyy.

Aiempaan tapaan me keittelemme kahvit ja osallistujat voivat tuoda mukanaan pientä purtavaa nyyttärimeiningillä :)