lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kerhomineilyjä

Iloisissa merkeissä ollaan saatu kerhot taas aloitettua. Ensimmäistä kertaa kokoonnuimme Helmikuussa Nygrenin talossa ja jälleen nyt maaliskuun alussa.

Helmikuussa aiheena oli Maria Malmströminen ohjeella bikinit. Ohje löytyy Marian kirjasta Nukkekoti Väinlän vuosi. Sivuaiheena oli alusvaatteet yleensäkin ja aioimme tehdä vanhalla Marian kaavalla myös korsetteja.


Pikkupakkasella pistimme patterit pöhisemään ja villasukat jalkoissa mineilimme neljän hengen porukassa. Maarit, Sirpa ja Liisa olivat kanssani paikalla.


Vasemmalta Liisan, minun ja Maaritin bikinit sekä Sirpan sininen yöasu.


Sirpa sai vielä tehtyä alushameenkin viime hetkellä. Itse aloittelin korsetin kotona kerhon jälkeen, mutta se ei ole vielä valmiina. Porukassa on niin mukavaa puuhata :)

Tämän viikon keskiviikkona minun, Maaritin sekä Liisan ohella paikalle saapui myös kaksi uutta kerhoilijaa. Ja jälleen aika kului rattoisasti kahvin ja minien kanssa.

Aiheena oli kevät ja pääsiäinen. Teimme monivalintana tulppaaneita, pajunoksia, kastelukannuja sekä ämpäreitä. Kannun ohje on löydetty netistä eräältä ranskalaiselta sivulta, mutta minulla ei valitettavasti ole sitä linkkiä. Ämpäri Vivienne Boultonin nukkekotikirjasta sekä tulppaanit ja rairuoho Maaritin ideoimia.


Tässä porukan yhteiskuvaa. Ylhäällä vasemmalla Maaritin ämpäri ja kannu sekä pari oksaa. Vieressä Liisan sama satsi. Alhaalta vasemmalla Tanjan, keskellä Marja-Leenan ja oikealla minun kannun sekä ämpärin aihiot ja nippu tulppaaneita. Teen paraikaa omiani valmiiksi ja otan sitten uudet kuvat lopputuloksesta :)


Tämä olikin sitten viimeinen kertamme Nygrenin talossa sillä tilat vuokrattiin jatkuvaan käyttöön ja tilojen yhteiskäyttö olisi haastavaa, mutta onneksemme saimme ihan läheltä uudet tilat. Niistä lisää hieman myöhemmin ;) Kerhoilemme jälleen huhtikuussa.