keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Nukkekotikirppiksen ostoksia

Kyllä minäkin välillä teen ostoksia facebookin nukkekotikirppikseltä.
Monissa väliaikaisprojekteissa huomaa, että kalustevarastot ovat hyvin rajalliset, mutta toisaalta yritän aina harkita mitä ostan, jotta jokaiselle kalusteelle olisi paikka sitten joskus niissä valmistuvissa nukkekodeissa.

Kesällä bongasin tämän mahonkisen flyygelin ja jakkaran. En osannut oikeastaan etukäteen ajatella soittimen kokoa, mutta katsottuani sen tietoja muistaakseni minimaailmasta oletin sen sopivan 1:12 kotiin. Jakkara on jo silminnähden pikkuruinen, mutta ainahan sen tilalle voi laittaa toisen. Flyygeliä ajattelin viktoriaaniseen taloon.


Nyt alkusyksytä ostin sitten ison lipaston ja yöpöydät. Lipastossa ei ollut peiliä, mutta leikkasin sen ihan Motonetistä ostetusta leikattavasta sivupeilin korjauspeilistä. Ihastuin vanhanaikaseen lipastoon heti, kun sen näin ja se päätyy joskus rintamamiestalon makuuhuoneeseen.

Yöpöydät olivat samalta myyjältä ja ajattelin ne ostaa myös rehellisesti vain varastiin, jotta olisi tarvittaessa näyttlyissä tai vastaavissa jotain täytettä. Mutta kyllä nekin varmaan päätyvät lopulta viktoriaaniseen taloon.


Sitten kun nämä ostokset laittaa vierekkäin niin huomaa, että flyygeli on oikeasti tosi pieni. Pitäisi oikeastaan mitata minkä mittakaavan mukaan se on rakennettu. En kuitenkaan siitä vielä luovu, mutta sen kohtalo on avoin :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti