maanantai 19. lokakuuta 2015

Suuren snadin jälkitunnelmat

Olipas hieno reissu! Kyllä oli mielenkiintoista tavata taas muita harrastajia, jutella asiakkaille, katsella pienoisrautatetiä sekä päästä nauttimaan pienoismallirakentajien tarvikevalikoimasta.

Täytyy kyllä myöntää, että päivät olivat myös pitkiä. Onneksi meitä oli kolme samanpöydän äärellä, mikä vapautti meitä liikkumaan ja virkistäytymään vapailla hetkilläkin.

Tässä ensin pari kuvaa meidän pöydästä lauantailta ennen asiakkaita. Meidän pöydässä vierailleet saivat varmasti huomata, että asetelmat ja tuotteet vaihtelivat myynnin mukaan :) Varsinkin Marcellen minien minikirppis näytti herättävän hilpeyttä.



Kaisankulma


Hirveästi en itse napsinut kuvia, mutta tässä pari kuvaa. Itse ihastuin Wooperin kissamuorin taloon. Wooper oli suuri inspiraation lähde aikanaan, kun itse aloittelin harrastusta.





Ja laitanpa tähän "Istu alas" kilpailun työn, jota itse äänestin. Pidin kyllä kampasupöytä nurkkauksesta sekä riippukeinusta, mutta tämä työ oli hempeyden puuskan huipentuma mielestäni sekä äärimmäisen huolellisesti toteutettu. Juuri toteutuksen jälki sai miulta pisteet kotiin. Odotan mielenkiinnolla mikä työ voitti, koska kuulin useita erilaisia mielipiteitä viikonlopun aikana :D


Ja tietenkin ostin itsekin muutamia asioita. Viher"hötöä" kahdessa värissä Mallikaupasta, noidan padan keraamikko Marja-Leena Suvelalta, leimasimia sekä itämaisen lyhdyn noidalleni TaavaNaiselta sekä noidalle myös uuden kalusteen naiselta, joka oli pikkuhaamun puodin vieressä, ja jolla oli myös hautakiviä pöydässä. Saa vinkata myyjän :D Niin ja minimaailmasta pari koristelistaa :)


Ja kuvasta unohtui uusi joulukuuseni! Arvoin koko viikonlopun pienoismallikuusien välillä, kunnes Pöytätoverini päätti ostaa kolmen kuusen setin ja jaoimme sen sitten keskenämme. Pitää puulle tehdä kunnon alusta ettei kaatuile, mutta eiköhän tuo ilahdu miun nukkisjouluja vielä useita vuosia :)



perjantai 16. lokakuuta 2015

Suureen snadiin ensi kertaa!

Heipä hei lukijat!

Huomenna ne alkaa. Nimittäin suuren snadin messupäivät! Minä osallistun myyjänä sekä asiakkaana nyt ensimmäistä kertaa osana nukkis on pop porukkaa. Vähän viime hetkeen  on jäänyt tämä mainostus täällä omassa blogissa, mutta tulkaahan tervehtimään meitä pöytäämme N2/11. Lisätietoja messuista saatte tapahtuman omilta sivuilta www.suurisandi.fi