maanantai 9. kesäkuuta 2014

Noidan mökin tapetointia

Yläkertan tapetoinnit on valmiina. Makuuhuoneesta tuli vihreä. Kuvissa näyttää hieman ärmäkämmältä kuin luonnossa.Sitten olisi vain lattiat tekemättä ja kaiteen päälle tulee lisäosa.



Keittiö sain vaaleanpunaisen värin. Onko kuinka noitamaista? No kyllä on, kunhan homma etenee. Agatha on ystävällinen ja luonnonläheinen noita. Noitamaisena inspiraationani on alusta lähtien ollut Piipan Känkkäränkän tornitalo tapetteineen ja pienesineineen. Olohuone odottaa vielä tapettia, koska hylkäsin aiemmin hankitun värivaihtoehdon ja yritän löytää vieolettia paperia.


Tätä tapettia ajattelin käyttää alakerran sisäkattoon. Vieraillessani Lissulla, huomasin hänen eräässä talossaan sisäkattoratkaisuna juuri rosotapetin. Teen koepalalle ensin maalaustestejä, että pääsen ratkaisuun käytänkö tapettia omana itsenään vai kaipaako se maalia pintaan. Lattiat ovatkin sitten isompi urakka. Liimailen varmaan puutikkuja erilliselle kartongille, jotta työ sujuisi helpommin. Saa painoja päälle ja maalaus onnistuu paremmin.



sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Lahden ostokset

Ensimmäistä kertaa olin myyjänä markkinoilla. Kokemus oli ihan mukava ja siitä oppi paljon. Katsotaan, jos ensi vuonna ryhtyisi uudelleen :)
Mutta tarttui itsellekin pientä mukavaa matkaan.

Etualan kakut olivat omasta pöydästä Heidin taituroimia. Sininen kolmipyörä taisi olla tuntemattomalta myyjältä ja loput sitten Finn Aimon pöydästä. Gramofoni päätynee viktoriaaniseen taloon, pyörä lastenkammari projektiin ja muut kakkuja lukuunottamatta noidalle.

Iso kirstu löytyi Miniature and Craftin Ullan pöydästä ja päätyy noidalle. Lasimalja vain kutkutti mieltä, joten oli pakko hommata. Metallikori tulee joskus rintamamiestaloon, kuten ehkä omasta öydästä löytyneet Maaritin säilytyslaatikot. Ellei viktoriaaninen kokki ryöstäniitä ruokakomeroon.

Ja pieni nippu kankaita. Myyjää en valitettavasti muista, jos joku osaa hänet vinkata.

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Lahden miniatyyri markkinat huomenna!

Viime hetkeenhän tämä jäi, mutta siltikin. Tulkaa käymään Kouvolan seudun nukkekotikerhon pöydissä numerolla 54 :D
Meitä on monta ja niin on tavarapaljouttakin ;)


Minun panostustani on virkatut vauvan huoneen setit.


Lisäksi joukko sisustustikkaita ja ikkunaluukkuhyllyjä.


Ja äitini puolesta myyn kudottuja mattoja.

T: Kaisa ;)