sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ulkolaudoituksen tekoa.

Hahaa! Kuinkahan monta kuukautta meni ennekuin uskalsin sitoutua talonväriin :D
No ei sillä väliä, kun nyt ollaan päästy itse asiaan. Tumman vihreä! Heti kun sain väriä enempi seiniin, niin pystyin toteamaan, että oli oikea valinta.



Alkutekijöissään. Päädyin lopulta maalaamaan "laudat" ennen liimaamista. Saa nähdä aiheutuuko talolle joskus vahinkoa kosteuden takia, jolloin laudat pomppaisivat paikoiltaan. Hope not! :D


Näitä osia muuten tuntuu olevan satamiljoonaa. Vasemmalla mystiset irronneet osat, jotka päätyvät paikoilleen yksi kerrallaan, kun sopiva lokonen löytyy. Pitäkäämme vastaisuudessa hieman enemmän huolta osien säilyttämisessä ;)


Etusivu melkolailla valmiina. Pari palaa irti muiden osien maalamisen helpottamiseksi. Sivut jäljellä, joten maalattavaa ja liimattavaa riittää. Ulko-oven väri pitää nyt vaihtaa, kun seinistä tulikin vihreät. Valkoisten osien kohtaloa en osaa vielä sanoa. Tuohon keskelle ylös vain kokeilin tuota ruskeaa, mutta se ei jää.

Ulkopuolelta en varmaan laita lisäpostauksia ennekuin katto on vaihtanut väriä ja kaikki värit on valittu ja maalattu paikoilleen :D Ettei ihan toista itseään, sillä muutokset ovat pieniä ennen lopputulosta. Yritän saada laudat kiinni senkin takia, että pääsen vihdoin sisätilojen kimppuun.

Hyvää pääsiäsaikaa kaikille!