perjantai 28. kesäkuuta 2013

Pientä muutosta

Uusi talo on päässyt pienelle alulle. Ulkopuolelta olen osia hionut ja sain onnekseni sportaat nitkutettua irti. Se helpottaa tulevaa tapetointia huomattavasti. Poikkeuksellista on, että miulla on nyt jo tapetit alakertaan :D Tosin siinä vaiheessa, kun pääsee niitä kiinnittämään on mieli aina voinut muuttua ;)


Kaikki alakerran ikkunanpokat ja ovi ovat saaneet uuden maalin. Ennen maalaamista piti suojata "lasit" maalarinteipillä, ettei jo olemassa olevat valkoiset tuhrut saaneet ruskeita kavereita :) Ja kolme kerrosta maalia meni, ennenkuin tuli tasaista jälkeä.

Alakerta näyttää jo ryhdikkäämmältä. Alkovi-ikkunaan tulee vielä tapetoinnin jälkeen sisäpokat ja luultavasti lisään uuden tason aika huokoisen vanerin päälle siistimään ilmettä.


Ulko-ovessa oli joka puolella liimaraanut, joten liimaisin koristelistaa ja paneelia peittämään ja viemään huomiota pois niistä.

Seuraavaksi alan liimata katto ja lattialankkuja, jonka jälkeen vasta pääsen seiniin. Samaan aikaan maalailen yläkerran ikkunoita. 


tiistai 18. kesäkuuta 2013

Uusi noidanmökki

 No nyt on agathalle uusi mökki. Greenleafin Orchid malli, jonka edellinen omistaja on koonnut ja aloitellut maalaamisen.


Talo näyttää olevan liimattu kasaan kuumaliimalla, mikä tarkoittaa ettei osia saa enää irti, joten kaikki uusi pinnoitustyö pitää tehdä notkeilla sormilla :D

Moni osa on hieman vinossa, mutta uskon, että asiaa voi korjata lisälistoituksella ja tulen kuitenkin päällystämään talon kokonaan niin sisältä kuin ulkoakin. Ja noidan talonhan ei nyt ihan kuvastosta tarvitse ollakaan :)



Ja voitte varmaan kuvitella, ettei talo tule jäämään vaaleanpunaiseksi :D

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Toukokuun kerho ja kesäkukat

Taas ajallaan tulee postaus :D Tuossa muutama viikko sitten kokoonnuimme Pialla ja aiheena oli kukat ynnä muut pihajutut.

Mie pyrittelin ruusuja ja pelargonioita Lissun ja Marian ohjeilla. Molemmat odottavat vielä lehtiä. Ehkä ensi kerhossa lainaan ruusuille sopivaa lehtileikkuria :D ja pelargonian lehdet odottavat maalausta.


Saimme Annelta kirjankansia ja tuliko leivinpaperi printtikin häneltä? Ja Tarjalta sain kaksi pikaria, joista tuli jalalliset kakkukuvut (vielä ilman nuppeja). Ja Anne oli myös ostamillaan muoteilla tehtaillut suklaakonvehteja, joita hän lahjoitti halukkaille. Suurena suklaan ystävänä tätä ei voinut jättää välistä ;)

Ps. Kesäkuu tuo myös tullessaan uuden nukkekodin. Miulla on ollut itse pahvista rakennettu noidantalo pitkään kesken ja viime aikoina olen katsellut sitä hieman vinosti :D Joten, kun tilaisuus tuli ostaa uusi talo, joka sopisi paremmin noidalle niin tartuin siihen. Siitä lisää sitten, kun se kotiutuu.