perjantai 23. marraskuuta 2012

Tästä alkaa Kaisankulma 71:n rakentaminen

Oi iloa! Syyskuun lopussa tilasen itselleni aikaisen joululahjan. Rintamamiestalokitin. Talo on 1:12, joten tilaa se vaatii. Tähän asuntoon, en sitä kokoa, mutta paljonhan siinä riittää työtä ennenkuin edes pääsee kokoamaan oikeasti :)

Itselläni ei ole talolle esikuvaa, vaan satun vain pitämään kyseisestä talotyypistä huomattavasti. En ole saanut edes asua sellaisessa vielä. Ehkä joskus tai ainakin puutalossa ;) Tästä rakentuu siis miun unelmataloni, jos niin voisi sanoa. Yritän parhaani mukaan toteuttaa ajatuksiani sisustuksesta itse, mutta turvaudun myös muiden osaajien taitoihin varmasti.

Paketti pääsi kotiin pyörän tarakalla :)

Osia ja ohjeita.

Teipattuna kasaan, että voin esitellä äidille :)
Ennen aloittamista pitää kuitenkin pohtia haluanko tehdä taloon muutoksia vai pitäydynkö alkuperäisessa ajatuksessani. Pitää sitten aloittaa pohjamaalalla kaikki osat, jotta välttyisin tulevaisuudessa talon vääntymiseltä. Että sellaista :D Kaikki aikanaan ja aikaa riittää.

torstai 22. marraskuuta 2012

Kerhoilua Lissulla

Tiistaina kokoonnuimme peltojen keskellä Lissun kotona. Pimeyden keskellä meitä odotti paperitähdet ikkunoissa ja lämmin ruoka jälkkärin kera.


Teimme jouluaskarteluja ja yritimme väsätä paperitähtiä. Omani eivät oikein onnistuneet niin en niitä viitsinyt kuvata. Tein parit joulupallot ja aloittelin ikkunakoristeita. Tänään sitten liimailin ja kasailin asioita valmiiksi. Tein pari paperikassia ja pitää käydä nauhaostoksilla, että saa koristuksia. Aion myös tehdä lahjapaketteja.

Kokoonnumme mahdollisesti vielä ennen joulua jatkamaan koristeiden parissa. Sitä odotellessa ihastelen vastasaapunutta rintamamiestaloani :D Jeij! Laitan siitäkin pari kuvaa huomenna.